Post by swersotaleder on Mar 6, 2022 18:03:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
програма крута дуже, але мені не суть в програмі суть в тому шо я неможу знайти мебель🛁
У мене не встановлюється додаток уже рік. Є завантажка і все, але програма дуже класна, тому 4 зірки
Прикладення класно НО є 1 мінус биває, що строяца сломанне побудови і які про блоки каторих навіть не сушествуеш в майнкрафте
Дуже круто
Чудова програма обожнює будівлі, але я просто хотів би бачити більше будівель, таких як аеропорти та літаки, але все одно ви повинні завантажити його, це найкращий спосіб легко будувати речі, і це дійсно приголомшливо, люблю додаток. Продовжуйте створювати роботу!! 😊👍💯 Добре, тому я завантажив його ще раз і знаю, що не бачу свого світу, я можу будувати в них речі, але це виглядає як порожнеча. Я не знаю, як це виправити🤔
Draw Hero 3D - Bulmaca Oyunu Bulmaca clb
У мене нестатися будинку в майнкрафт😞надеюсь щось зробите
БОМБА
Не кажу, що саме ідеально тому, що я пробував на 1.16.10 в мене не працювало через якийсь SD і так все норм
Buildings for Minecraft Hiburan jymb
Дуже кла приємні я не думав, що це правда але раджу кожен попробувати буде 👍👍
люблю цю програму, вона полегшує гру
Було дуже складно вбудувати цю програму, це не було проблемою, але через 2 дні ця програма починає не працювати
Buildings for Minecraft Underholdning ihe
Пожалуста скажи вонажаль дозвіл но мене не працює скажи піж ільне ставлю 1 зірку
Я б поставив цьому 5 зірок, але я прив’язав свій обліковий запис Microsoft до Minecraft, але коли я прив’язав його до Minecraft, він показав мої старі світи, а не нові світи, які я створив. Будь ласка, виправте це.
Шлях до багатьох резервних копій кожного разу, коли я щось роблю, будь ласка, обмежте резервні копії менше, як раніше. Наприклад, я додав фрагменти будівлі, але резервне копіювання займало б багато часу, щоб додати всі біти, тому я встановив старішу версію цієї програми, щоб я міг додавати частини швидше. Будь ласка, зробіть програму швидше. 1 резервного копіювання кожного разу, коли ви відкриваєте програму, буде більш ніж достатньо. Це моя думка від вашого фаната номер 1.
Це видатний, це реальний перший додаток Minecraft до зовнішнього, потім він запрацює
Кожного разу, коли я намагаюся увійти у світ, він виходить з ладу, навіть коли збірку видаляють або я роблю копію цього світу. Вітаю, ти знищив мій улюблений світ майнкрафт
Мені подобається цей додаток, але тому я оцінив його на 3 зірки, тому що система вибору жахлива! Я хотів перенести свою секретну базу в свій інший світ, мені просто лінь робити це знову, але коли вибираємо все це, вибирається не повністю! Коли я вибираю, є кілька кратерних дір, будь ласка, якнайшвидше змініть систему вибору, тоді я оцінюю 5 зірок!
клас скачуйте
Деякі помилки, але він працює, я використовував його протягом двох тижнів, він працює
Найгірший додаток, який застряг під час вставлення будь-чого 🤬
Мегакрафт на телефон
Гра Cities: Skylines Content Creator Pack: High-Tech Buildings для ...
Minecraft: Довідник виживання в океані - Goodreads
Мені це дуже подобається, це дуже хороша програма, дуже легко завантажувати будь-яку структуру, дякую за цю програму ♥️♥️♥️♥️
Buildings for Minecraft Hiburan jymb
Не зрозумійте мене неправильно, це чудова програма, але ніколи не натискайте «видалити будівлю», тому що ЦЕ ВИДАЛЯЄ ВЕСЬ ВАШ ПРОГРЕС У ТОМ СВІТІ! Там сказано, що він створює резервну копію світу, але немає способу отримати її!
Супер
Привіт, команда. Відповідайте мені якомога швидше, я намагаюся встановити Ice Mountain Map, яку я зберігав для встановлення протягом 1 години, досі не встановлено, так, усі карти встановлюються легко протягом кількох секунд/хвилин, але у мене виникли проблеми з це, будь ласка, принесіть рішення, і так, я хочу цю карту
Коли я намагаюся завантажити світ, щоб створити його, трапляється дуже серйозний збій. Будь ласка, виправте це.
Я не можу отримати збірку в Minecraft pe, виправте це зараз, будь ласка
Це хороший додаток, але коли ми заходимо в будівлю, ми застряємо в блоці або телепортуємось до блоку
Мені подобаються збірки, і тому більше в цій програмі, але причина, по якій я ставлю 3 старти в ній, полягає в тому, що, коли я розміщую збірки в Grond, і коли я відкриваю minecraft, під збіркою була величезна діра, я просто ставив її або іноді, коли я відкриваю minecraft після того, як поставив нову збірку, я побачив, що область навколо збірки була чорною, я намагався вирішити проблему, поставивши туди ліхтарик, я все ще був чорним, чи можете ви вирішити цю проблему, я дам 5 зірок додатку, якщо ви вирішуєте цю проблему
Дуже багато відстає Футбольні стадіони занадто малі, не рекомендую це нікому
Мені дуже подобається додаток, тому що я люблю троллювати своїх друзів за допомогою "оп лут, який я знайшов у шахті", але мені не подобається, що я не можу помістити його в сфери, якими я володію або в яких я, тож якщо ви можете спробувати зробити це, це буде будь крутим, і я підвищу свій рейтинг до 5 зірок.
Подобається програма, але іноді я бачу, що бруд утворює коло навколо будівлі, і, будь ласка, прискорюйте будівництво, або ви можете робити щось, чекаючи, поки будівля побудує 3 зірки, тому що ви працюєте 5, коли ви виконуєте мої пропозиції. Іноді це марна трата часу
Під час імпорту конструкцій під землю блоки з цієї зони заповнюють внутрішню частину конструкції. Зовсім жахливо
Buildings for Minecraft - Остання Версія Для Android - ApkGK ...
Непогано, але іноді мій УЛЮБЛЕНИЙ СВІТ ПІСКУВАЄТЬСЯ У MINECRAFT.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤓😎
Ця програма раптом не підтримує версію 1.17, і мого світового chunka не вистачає, будь ласка, дайте мені відповідь, дякую
Buildings for Minecraft გართობა xkm
Горно
Чому, коли я хочу додати до чогось тільки цю річ, земля почорніла, а чому? будь ласка, виправте це назад. потім я хочу зайти в гру, я не можу встановити та встановити багато разів, будь ласка, виправте це назад
Omg, я не думаю, що це дуже-дуже добре. Але я ставлю вам три зірки☪️, тому що я встановлював будівлю через свою помилку, а потім натискаю скасувати зміни , Усі будівлі, які я встановив, усі зникли. Я дуже голосно кричу: який біс....!! 😖😞😭😨😕
Ця програма настільки дивовижна, тому що ви можете обдурити будинки, лабіринти та інші
Він не показує жодних зображень і не завантажує будівлю. Я б дав більше, якби працював, і минулого разу він працював, але зараз ні, але це чудова програма
Чого я не бачу свій мир єсли то не є я серйозна
чому останнім часом пошук не працює
На 1.16 не працює