Post by swersotaleder on Mar 6, 2022 18:06:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık paraları ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Pandora\u0027s Box in HD 2022 version ▞▞▞
Tıpkı DS oyunu gibi! Harika bir hikaye ve oynanış. Fiyatına değer ve android'de bir sonraki taksit için sabırsızlanıyorum
Gerçekten iyi bir remaster ve harika bir oyun. Görmek istediğim tek şey ABD'de dublaj seçeneği olması.
Mükemmel liman
DS'deki Profesör Layton oyunlarını çok sevdim ve bu versiyonun beklentileri karşıladığı için çok memnun kaldım. İyi iş.
DS/3DS için yedi harika bulmaca macera oyununun mobil cihazlar için geliştirilmiş ikincisi. Hikaye olarak en sevdiğim layton. Serinin geri kalanını hd olarak görmek için sabırsızlanıyoruz!
Tüm zamanların en sevilen oyunu ve şimdi harika bir HD remaster'ına sahip.
KLAVYE ÇALIŞMAZSA, ekranın üst kısmındaki beyaz çubuğa tıklamayı deneyin. benim için çalıştı.
Seriye harika giriş. Orijinalinden daha iyi!
Az önce bir satın alma yaptım ve bir kullanıcının daha önce de belirttiği gibi, oyuna başlamak şöyle dursun adınızı yazmanıza bile izin vermiyor. Gelecekte kullanım için iyiye işaret değil. Geri ödeme talep edecek. DS versiyonunu gerçekten sevdiğim için çok büyük bir hayal kırıklığı.
Layton oyunlarını her zaman sevmişimdir, onları oyun mağazasında bulduğumda heyecanlandım, bunu yaptığınız için teşekkürler. Sahip olduğum tek sorun, bir bulmacanın bulmacayı tamamlamak için "DS" mikrofonuna üflememi gerektirmesiydi.... bu asla olmayacaktı, bu benim tabletimde/cihazımda işe yaramadı - oyun bitti. Yine de başka bir oyun indireceğim ve bu tür bulmacaların olmayacağını umuyorum. Bu fiyata bu küçük şeylerin düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. teşekkürler
Fantastik atmosferik bulmaca oyunu
Layton: Pandora's Box in HD Adventure wsv
Kayıp Gelecek öncesi beyin eğitimi
İlgi çekici bir hikayeye sahip en iyi bulmaca oyunu
En iyi oyun serilerinden biri!
İyi bağlantı noktası, metin giriş kutularının aslında Nintendo DS'de değil, en üstte olduğunu unutmayın. Destek ekibi de iyi.
Curious Village HD harikaydı, bu da öyle. Katrielle/Laytons Mystery Journey'den çok daha iyi, Level-5Inc gerçekten hayranlarını dinlediği için çok mutluyum
Layton oyunları ise mükemmel bir liman!
Artık klavyeyi tanımıyor, bu nedenle başlamak için isim bile giremiyor.
Muhteşem, orijinale sağlam bir yükseltme, mobil cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmış, 10/10 Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
EVET EVET EVET BURADA BOIS DADDY LAYTON PİKARATLAR İÇİN YÜZÜNÜZDE BİR YÜKÜ BULMACA ÜFLEMESİ
Bulmacaları seviyorsanız harika bir oyun, çünkü onunla birlikte gitmek için iyi bir hikaye eklemeyi başardılar.
Bilgi girmemi gerektiren bulmacalar çalışmıyor. Sanki oyun donuyor ve ekran tepkisiz kaldığı için telefonumdaki geri düğmesini kullanmak zorunda kalıyorum.
Muhteşem bulmacalar, tatlı hikaye, sevimli karakterler ve muhteşem animasyon. Klavye çalışıyor, ekranın üst kısmında beyaz bir afiş şeklinde geliyor.
bulmacaları sev
bu sadece *şefin öpücüğü* çok iyi bir oyun çocuklar hatta üst seviye
Bu oyun kesinlikle harika ama benim en sevdiğim Layton oyunu değil. Bulmacalar en iyilerinden olsa da, seride en sevmediğim birkaç tane var ve hikaye harika olsa da onunla ilgili birkaç sorun yaşadım. Bu oyunu şiddetle tavsiye ederim, oynayın.
İlgi çekici bir hikaye ve sevimli karakterlerle mükemmel bir deneyim
Harika bir oyun ama oyunu oynamak için gereken ek dosyaları indirmeme izin vermiyor.
Luke'un sesi berbat - bu versiyonu almayın
Layton: Pandora's Box in HD Äventyr whyx
seviyorum kusur bulamıyorum
Son incelememi çiz. soruyu yanlış okumuşum..
Layton: Pandora's Box in HD Adventure wsv
Veri gerekiyor... neden??
Seviye-5'in diğer Profesör Layton oyunlarını da geride bıraktığını görmek güzel. Bence bu üçlemenin en iyisi. 3. bölümü de sabırsızlıkla bekliyoruz.
Harika
Diğer birçok eleştirmenin dediği gibi, oyundaki dili değiştiremem, bu beni sınırlayan bir gerçek. Lütfen dili değiştir seçeneğini ayarlara getirin, böylece diğer birçok kişi oyundan zevk alabilir.
Bu klasiği HD olarak görmek çok güzel! En az tekrar ettiğim Layton oyunu (ancak üçüncü oyunu birçok kez oynadım) bu yüzden yeni bir şekilde tekrar ziyaret etmek güzeldi
Bu oyunu bir OnePlus 6'da oynamak. Bulmacalarda sayı değerlerini girmek için kullanılan klavye açılmıyor, bu da oyunu oynanamaz hale getiriyor. Sorun çözülürse yorumumu değiştireceğim.
Layton: Pandora's Box in HD Приключения ohic
Sword Warrior Acțiune akay