Post by swersotaleder on Mar 6, 2022 18:24:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Horse Racing Manager 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Horse Racing Manager 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Horse Racing Manager 2021 2022 version ▞▞▞
Kiváló
8 10-ből
Ez a játék a legjobban szeretem a lovakat, így ez a játék szórakoztató volt, de az embereknek jobb képet kell készíteniük a valódi lovas játékokról
Ez a játék rosszul készült, és teljes szemét. nem biztos benne, hogy miről szól a jó értékelés. valószínűleg botok.
Elakadt a hitelesítő adatok létrehozása képernyőn.
Négyszer próbáltam letölteni ezt a játékot, de nem tölt le
MÉG NEM TÖLTSE BE, MEG KELL JAVÍTANI
Néhány órát játszott, most csak azt írja, hogy hiba történt, indítsa újra az alkalmazást. Over &over .
Ez a játék nagyszerű lenne, de az élő versenyek felállítása sokat veszít ebből a játékból. Minden alkalommal, amikor egy másik ember ellen versenyezek, vagy az utolsó helyen állok, vagy fordítva. Még akkor is, ha van egy lovam, amely tökéletes a pályára, ha nincs olyan lovam, hogy legyőzzem a másikat, ahelyett, hogy hagynám, hogy második vagy harmadik legyek. Ez sok mókát kivesz a játékból, és nem akarja vesztegetni az időt élő versenyekkel, és ezt a problémát meg kell javítani
ez szép
Eddig érdekes
Micsoda időpocsékolás. 100% fizet 2 győzelemért, tele csalókkal, szörnyű a meccsteremtés, omega vs s...komolyan? Újra és újra ugyanazok a győztesek, jobb lovakat szereznek, a vesztesek pedig küzdenek, hogy lépést tartsanak. A kapzsi fejlesztők csak azt akarják, hogy a fizető ügyfelek élvezzék a játékukat. Hosszú játék után itt az ideje az eltávolításnak. Csalódott. Fejlesztők... Keress egy sziklát, és ugorj le róla!Rendben van a játék, de egy óra játék és tárgyak vásárlása után már nem tudok játszani, mivel nincs tenyésztési lehetőségem, kivéve, hogy veszek egyenként 1 m-ért lovakat, és miután egyszer vásároltam és elpazaroltam az összes tárgyomat, nem tudom tovább szaporítani, és elvesztettem az összes lovamat. tárgyak próbálnak elég pénzt keresni a játékban a játék folytatásához. Nyilvánvalóan meghibásodott és elpazaroltam az összes prémium termékemet. Egy órát játszottam, és most minden lovam nyugdíjas, és nincs készpénzem, még a versenyeim 90%-ának megnyerése után is
Még a hitelesítő adatok képernyőjén sem megy át, ezért adok neki néhány napot, majd eltávolítom, elnézést
úgy néz ki, mint a Rival Stars lóverseny olcsóbb változata. ugyanaz a zene és ugyanaz a fajta mozgás a lóban, csak nem olyan jó. 🤷♀️
Nagyon jó játék, ha szereted a lóversenyt, ezt szereted.
Horse Racing Manager 2021 Спортске wmy
Imádom a játékot, és nehezen tudom letenni. Bárcsak házon belül tudnánk tenyészteni, azt is, hogy a patkót könnyebben beszerezzük, mivel sok minden 1 ezer patkóba kerül, jobb az esély az SS lovakra olyan csomagokban, amelyekben hatalmas SS-lovak listája van. Az egyetlen másik probléma az, hogy az élő versenyeket megzavarják. Legyen egy tökéletes formában lévő lovad 6-9f tartományban, indulj egy élő versenyen, ami csak 5f és még mindig 6. lesz? Úgy gondolom, hogy az élő versenyeken mindannyiunkat a rangunkhoz tartozó emberekkel kellene csoportosítani, a lovakat is.
Ez igaz
Szórakoztató, könnyen megtanulható és megérthető, hogyan kell kiképezni és versenyezni a lovakkal.
Nagyon szeretnék 5 csillagot adni ennek a játéknak. De itt van a 3 napos tapasztalatom. Nincs lóversenyem. Miért? Mert ahhoz, hogy tenyésztési jogot szerezzek, vagy 1500 patkó kell (azaz kiadási pénz, nem is kevés, ez 40 dollárba fog menni), vagy vs pontok kellenek élő versenyeken. Az élő versenyek kivételével csak a B- & AAA lovak, és a 2. ló, amit sikerült tenyészteni, egy C volt. Most már nyugdíjas. Megnézhet videókat, hogy egyszerre 10 patkót kapjon. Ne játssz valódi dollár nélkül
Annyira utálom ezt a játékot
B.S. JÁTSZMA, MECCS. FELEJTSD EL AZT, HOGY MINDENKINEK NYERJ, HOGY ELŐRE KERÜLJ! ELTÁVOLÍTVA SOHA TÖBBÉ
Gacha Club கேஷுவல் mlr
Hiba a bejelentkezéskor
Jó, de aggódik! Könnyű és mélyrehatóbb etetésnek kell lennie az edzésmenüben. Rendben, egy életre függő vagyok, de azt hiszem, szélesebb bütyök a verseny alatt, akciójelenetek alatt, ha választanom kellene valamit, amit szeretnék megváltoztatni
ez egy hihetetlen játék, remélem lesz olyan, ami offline. A grafika nagyon modern és nagyszerű
Eddig tetszik. Bár elsőre kicsit hibás.Gondolkodásra és tervezésre késztet az egész szórakoztató játékot. Bárcsak jobban irányíthatnád a versenyt
nagyon rossz a hiba
Régen szerettem ezt a játékot. Most minden megváltozott, a lovaid megöregedtek és minden más. Már nem is szórakoztató. Az első versenyem automatizált volt? Például mi történt a régi verzióval? Nagyon mókás volt. Most már nem is kell döntenem a képernyőt, most csak ülök itt és nézem, ahogy a dolgok automatikusan mennek. Őszintén szólva elvesztette a hatását
annak szórakoztató
Összességében jó játék, szeretem a lovak kondicionálására használt edzési módszereket. Félelmetes kabátszín opciók elérhetősége és mindenekelőtt jó lógrafika
Bárcsak abbahagyná az erőszakos bezárást.
A teljes WiFi kapcsolat ellenére a játék nem töltődik be. Folyamatosan azt mondja, hogy „lassú internetkapcsolat észlelve”, és nem töltődik be, amikor az összes többi alkalmazás és weboldal 100%-osan jól betöltődik.
Nem hagyja abba az összeomlást, de a legjobb játék mobilon 😣
baj van nem nyílik ki👎
Nem olyan jó, nem olyan rossz, hogy valódi pénzre van szükség a játékhoz
A legutóbbi változtatások nagymértékben csökkentették a versenyenként nyerhető összeget. Megszabadultak az összes nagy tétű versenytől. Nálam 5-ről 3 csillagra ment.
jól érzi magát ezzel a játékkal. bárcsak lenne fogadási funkció
Szeretem. Bárcsak teljes egészében otthon szaporíthatnék, ha úgy kívánja. Vagy igazi ménekhez Alloverből, akik ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a ló a pályán. Nemrég töröltem a játékot, mert folyamatosan akadozott, és újraindult a fejlődésem, amint elkezdtem tökéletes lovakat tenyészteni. Nem menő. Újra próbálkozunk, de nem reménykedünk. Kérlek javítsd ki. Különben szeretem ezt a játékot.
Nagyon csalódott voltam az alkalmazás letöltése után. Nem is tudtam belemenni a játékba, mert állítólag túl lassú volt az internetem. Közvetlenül a router mellett ültem. Nem ajánlom.
Mit tudtok mondani erről a Pay 2 Win játékról? Egyáltalán semmi, mert fizetsz, és még mindig veszítesz. Mindig ugyanazok a BOTOK futnak körbe körülötted, és soha nem érsz el jobbat a 6 ló közül a negyediknél. Építsd fel lovadat a legjobb statisztikával, és még mindig nem éred el a 3. helyet a BOTS felett. Ezt a céget felelősségre kell vonni csalásért és lopásért. Halj meg szerencsétlenül a COVID-ban te POS..🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Jó lóversenyvezető
helypazarlás
Nagyon szép játék, nagyon addiktív, de ha hirdetést nézel, soha nem kaptam meg a jutalmat, javítsd ki
Kiváló játék. Sok móka, hogy a vérvonalakat a legjobbakká emelje!
nagyon szórakoztató
nem tud tovább játszani fizetés nélkül. nincs több ló versenyezni, nincs csikó, nincs tenyésztési jog anélkül, hogy ki kellene fizetni a játékban szükséges valutát.
Sokat tanultam a lóversenyről azáltal, hogy ezt a játékot játszottam, ez a játék nagyon jól ismeri
nagyszerű játék, könnyen használható, és egy jó játék, ha egy lóverseny rajongó
szeretem ezt a játékot. de folyamatosan összeomlik és a játék képernyője elsötétül. látom a tge határokat, de nem a belsejét, amihez mindent hallok. csak néha nem látom. javítani, és nem lesz gond az 5 csillagra való újraértékeléssel